StudentConsulting söker studenter till kommande lageruppdrag i Landskrona

StudentConsulting söker studenter till kommande lageruppdrag i Landskrona

Är du studerande med minst 1 år kvar av din utbildning? Har du truckkort och tidigare erfarenhet inom lagerarbete? Vi på StudentConsulting söker duktiga studenter för kommande uppdrag i Landskrona. Passar du beskrivningen? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär dels lagerarbete men kräver även att du har truckkort samt erfarenhet inom dessa områden. Arbetstiderna kan variera och helgarbete kan förekomma. Uppdraget kräver att du är flexibel och inte har några problem att arbeta mycket i kombination till dina studier. Du behöver kunna hoppa in med kort varsel och ha förmågan att ta veckorna som de kommer.

Det kommer vara ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du självgående, noggrann och ansvarsfull.

Truckkort med behörighet A+B är ett krav. Du behöver även ha förmågan att ta dig an ett fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma.

Vidare har du minst 1 år kvar av dina studier och har en studietakt på minst 50%.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com