StudentConsulting söker omgående budbilschaufför på heltid i Helsingborg!

StudentConsulting söker omgående budbilschaufför på heltid i Helsingborg!

Har du erfarenhet av att köra budbil och är redo att hoppa rakt in i matchen? Är du serviceminded och gillar att ta eget ansvar? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

För välkänd terminal i Helsingborg söker vi omgående budbilschaufförer på heltid.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
  • Hämta och leverera gods.
  • Bemöta kunder och erbjuda service av hög kvalité.
Uppdraget är på heltid tisdag till lördag med arbetstid 12.00-21.30 men vi ser det som fördelaktigt om du är flexibel och kan tänka dig olika arbetstider i förlängningen.

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund. Vid god prestation finns chans till övertag och utveckling inom organisationen.

Detta söker vi:

Du är engagerad och ser vikten av att fullfölja dina åtaganden. Du är bra på att bemöta människor och att leverera en högklassig service är en självklarhet för dig. Du är positiv och glad - du brinner för att göra ett bra arbete. Som person är du aktiv och tycker om att hålla igång då arbetet kräver en god fysik. Eftersom du framför en budbil i arbetet behöver du vara en trygg förare och förstå vikten av säkerhet. Vidare kommer du arbeta efter en välplanerad tidsram vilket kräver att du arbetar effektivt utan att hämma på kvalitén.

Krav:
  • B-körkort
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Anmärkningsfritt register
  • 2 tillgängliga referenser
Meriterande:
  • Erfarenhet av att köra budbil
  • Truckkort
Låter det som en spännande tjänst för dig? Ansök redan idag - vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com