StudentConsulting söker nyexaminerade IT-kandidater inför kommande uppdrag!

StudentConsulting söker nyexaminerade IT-kandidater inför kommande uppdrag!

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom IT området och är ute efter att ta dig an nya utmaningar inom mjukvaruutveckling. StudentConsulting söker talanger inom området med stor utvecklingspotential.

Information om uppdraget:

Det är inför kommande uppdrag med välkänd kund som vi söker drivna men samtidigt ödmjuka kandidater som har ambitioner att växa inom området. Du ser stor vikt i att hålla dig uppdaterad i områdets senaste trender för att hela tiden få ny kunskap. För att ta dig an tjänsten behöver du ha förmågan att ta dig an Java, C, C++, Python och liknande.

Detta söker vi:

För att vara rätt person för uppdrag bör du se vikten av att alltid leverera med hög kvalité. Du sätter laget före jaget och värderar därmed teamwork högt. Du är hungrig på nya utmaningar och ser stora möjligheter för dig själv att utvecklas inom området. Du är driven och ambitiös och har en positiv inställning inför arbetet - du vill ständigt utvecklas och bli bättre. Utöver detta har du förmågan att skapa relationer och ser vikten i att värna om dessa.

Krav:
  • Du har en kandidatexamen inom relevant IT-område.
  • Du kan börja inom det närmsta.
  • Du har möjligheten att arbeta i Helsingborg om behovet att vara på plats finns.
Är du rätt kandidat för uppdraget? Ansök redan idag - vi har löpande intervjuer och urval inför tjänsten.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com