StudentConsulting söker maskinoperatörer för kommande uppdrag i Landskrona!

StudentConsulting söker maskinoperatörer för kommande uppdrag i Landskrona!

Är du en tekniskt intresseras och kunnig maskinoperatör som är redo att ta dig an nya utmaningar på heltid? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

I rollen som maskinoperatör kommer du ansvara och hantera operatörsunderhåll. Du behöver aktivt delta i och leda förbättringsaktiviteter och kontinuerligt samverka med kvalitéts- och underhållsavdelningen. Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta utifrån Lean, 5S, TPM och/eller WCM.

Detta söker vi:

För att vara rätt person för uppdraget krävs det att du är noggrann och nyfiken. Du är tekniskt intresserad och letar ständigt efter hur arbetet kan förbättras och gillar problemlösning. Eftersom arbetet innehåller flera komplicerade moment krävs det att du är strukturerad och har ett öga för detaljer.

Som person har du inga problem med att vara självständig samtidigt som du ser vikten i samarbete och att vara en bra lagspelare.

Vidare har du en analytisk förmåga och kommunicerar väl i både tal och skrift utan hinder. Du har även grundläggande engelska kunskaper.

Vi ser gärna att du har både data- och truckvana för att vara den ultimata kandidaten.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com