StudentConsulting söker kundtjänstmedarbetare på heltid i Helsingborg!

StudentConsulting söker kundtjänstmedarbetare på heltid i Helsingborg!

Vi söker dig som har erfarenhet som kundservicemedarbetare och är hungrig på nya utmaningar. Värderar du teamkänsla och har hög arbetsmoral? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker kundservicemedarbetare på heltid i Helsingborg för en kunds räkning. Telefoni och mejl kommer vara dina främsta arbetsverktyg vilket ställer krav på att du inte har några problem med att formulera dig i tal och skrift. Du kommer skicka ut orders och offerter inom en begränsad tid, du behöver därmed vara effektiv och inte ha några problem att hugga i där det behövs. Orders och offerter kommer registreras i SAP och mejl kommer hanteras i C4C, erfarenhet inom tidigare nämnda program är därför meriterande.

Detta söker vi:

Rätt kandidat för tjänsten är social och utåtriktad. Du har inga problem med att se vad som behöver göras och ta egna initiativ. Samtidigt har du inte problem med att samarbeta med andra och tar laget före jaget. Du värderar lojalitet och teamkänsla, engagemang på arbetet är en självklarhet.

Krav:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Minst gymnasial utbildning
  • Kunskap eller tidigare erfarenhet av programmet SAP
  • Tidigare erfarenhet inom kundservice
Meriterande:
- Erfarenhet från byggbranschen/byggteknisk bakgrund

Matchar du profilen vi beskrivit ovan? Ansök redan idag! Vi kommer tillsätta så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com