StudentConsulting söker kundtjänstmedarbetare i Helsingborg!

StudentConsulting söker kundtjänstmedarbetare i Helsingborg!

Är du redo att leverera högklassig service för ett mycket spännande företag i Helsingborg? Är du vår kunds nästa stjärna i rollen som kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi de ultimata kandidaterna för rollen som kundtjänstmedarbetare. Din primära uppgift kommer vara att ta dig an kunders förfrågningar och problem med bästa möjliga bemötande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med öppenhet och engagemang och har förmågan att behärska dilemman av både simpel och komplex karaktär.

Arbetsuppgifterna kommer dels bestå av:
  • Hantering av inkommande samtal och ordrar
  • Mejlhantering gällande diverse frågeställningar
  • Växlande administrativa uppgifter
  • Enklare datorhantering i kundens system
Detta söker vi:

Vi söker dig som bemöter kunder med öppenhet och glädje. Din ständiga målsättning är att samtlig kundkontakt ska resultera i nöjdhet. Du anpassar dig efter varje kunds behov samtidigt som du inte har några problem med att driva samtalet i önskad riktning. Detta innebär att du alltid levererar högklassig service och är mån om att uppnå teamets resultat och målsättningar. För att lyckas med detta är du en lagspelare som värderar samarbete högt.

Du har tidigare erfarenhet inom kundservice som gör att du har förmågan att hoppa rakt in i matchen och har inga problem att ta dig an nya system. Initiativtagande kommer naturligt för dig och du anpassar dig enkelt efter rådande situationer.

Du har flytande svenska och i både tal och skrift och behärskar engelska språket väl.

Låter detta som tjänsten för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (68 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com