StudentConsulting söker ekonomistudenter för kommande uppdrag!

StudentConsulting söker ekonomistudenter för kommande uppdrag!

Läser du ekonomiprogram på universitet eller högskola och är intresserad av ett givande extrajobb för framtiden under din studietid? Då söker vi just dig för kommande uppdrag i Helsingborg!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer bestå av administrativa uppgifter och hantering av diverse avstämningar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönehantering, redovisningsarbete, löpande bokföring och liknande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på eftergymnasial nivå inom ekonomi på minst 50%. Du behöver ha åtminstone ett år kvar av dina studier och möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan. Du behöver vara serviceinriktad, noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt. Du är även lättlärd och har god datorvana samt har enkelt för att lära dig nya system eller program. I ditt arbete ser vi att du är självgående och ansvarstagande och ser till att ha en god överblick över vad som behöver göras.

Det är meriterande med tidigare erfarenheter inom exempelvis VISMA, Pyramid, Jeeves eller SAP.

Som person är du prestigelös, noggrann, flexibel och besitter förmågan att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Passar du in i beskrivningen? Ansök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com