StudentConsulting söker It-intresserad student till tjänst som innesäljare!

StudentConsulting söker It-intresserad student till tjänst som innesäljare!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Är du på jakt efter ett socialt och utvecklande extrajobb där du samtidigt får användning av dina IT-kunskaper? Vi söker en innesäljare till ett It-företag i Helsingborg.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för en kunds räkning dig är social, flexibel samt IT-intresserad. Du läser en IT-relaterad utbildning men har samtidigt god social förmåga och brinner för att uppnå resultat. Du är studerande på minst 50%. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbete 2-3 dagar i veckan.

Eftersom kunden är aktiv inom IT området är det därför meriterande om det är en del av din eftergymnasiala utbildning. Du behöver vara driven och inte ha några problem med att kontakt med nya människor. Vidare behöver du samtidigt vara ödmjuk och ha teamet som högsta prioritet.

Du kommer agera innesäljare och ha kontakt med företagets nuvarande och potentiella kunder.

Arbetsuppgifterna kommer delvis vara följande:
  • Aktiv bearbetning av prospekt
  • Bearbetning av befintliga företagskunder
  • Uppgraderingar och uppföljningar
  • Boka kundbesök
  • Aktivt bidra till långsiktiga kundrelationer
  • Aktivt bidra till och stötta hela försäljningsprocessen
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag på kontorstider.

Detta söker vi:

Dig som har erfarenhet inom försäljning, butiksmedarbetare eller liknande och är redo för en ny utmaning!

Som person är du utåtriktad och har inga problem med att ta kontakt med nya människor. Du brinner för att verkställa utmaningar och uppnå goda resultat. Du trivs med att arbeta i team men har också förmågan att utföra arbete på egen hand genom att ta eget ansvar och initiativ.

Du är som person IT intresserad och behärskar den tekniska biten väl. Du talar flytande i svenska samt engelska i tal och skrift.

Passar beskrivningen dig? Sök redan idag! Vi tillsätter så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com