StudentConsulting söker HR-administratör på heltid för kommande uppdrag!

StudentConsulting söker HR-administratör på heltid för kommande uppdrag!

För kommande kunders räkning söker vi nu HR-administratör i Helsingborg. Vi söker dig som läst PA-program eller likvärdigt och är hungrig på nya utmaningar. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget:

Som HR-administratör kommer du arbeta med löner och företagets bokföring. Uppgifter såsom inskanning och sortering av dokument, ta emot telefonsamtal och mejl förekommer också i kombination med andra administrativa uppgifter. Vidare kan det även ske att du får ansvara för event, medarbetarsamtal och arbeta preventivt med företagshälsa.

De kommande tjänsterna är på heltid och du kommer vara anställd via StudentConsulting med chans till övertag av kund vid väl utfört arbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en examen inom relevant område som har ett brinnande intresse för att organisera och samordna. Du ska vara van vid att arbeta med siffror och klara av att ha många bollar i luften. Du är positiv med god inställning och driv. Vidare är du serviceminded och lösningsorienterad.

Tidigare erfarenhet av löneadministration och HR-administration är meriterande och likaså ekonomiarbete såsom bokföring och kontering.

Du behöver ha god förmåga att behärska både svenska och engelska i både tal och skrift.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com