Student som vill ha ett meriterande sommarjobb hos Trademax!

Student som vill ha ett meriterande sommarjobb hos Trademax!

Vill du ingå i ett större team och arbeta för Sveriges ledande aktörer inom e-handelsbranschen?
Brinner du för att leverera högklassig service, är strukturerad och vill jobba i en händelserik atmosfär - då är denna tjänst helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker medarbetare till vår kunds leveransavdelning som är ett expansivt inredningsföretag inom e-handelsbranschen. Tjänsten passar dig som uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att hantera ångerköp, transportskador och returordrar. Vidare kommer du även ha ansvar för frågor kring ångerrätt, lagersaldo och felbeställningar, samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innebär att du har kontakt med både leverantörer och kunder där kommunikationen sker på svenska eller engelska. Du arbetar mot tydligt uppsatta mål där effektivitet och kundnöjdhet är viktigt för kunden.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat och sedan fortlöpa heltid under sex månader. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag till fredag. Heltid under hela sommaren med stor möjlighet till förlängning ute hos vår snabbväxande kund.

Detta söker vi:

Vi ser att du är en person med god kommunikativ och social förmåga, samt att du är målinriktad. Vidare bör du vara en person som är driven och har en positiv inställning till de utmaningar som kan uppstå - lite av en problemlösare! Att du har en god administrativ och strukturell förmåga är önskvärt. Som person är du strukturerad, flexibel och noggrann så ingen information faller mellan stolarna. Det är viktigt att du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att alltid genomföra dem på ett tillfredsställande sätt. Till sist krävs goda kunskaper i engelska för att kunna föra samtal med samtliga leverantörer.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se