Student Consulting söker sorteringspersonal till Helsingborg och Ängelholm!

Student Consulting söker sorteringspersonal till Helsingborg och Ängelholm!

Vi söker dig som arbetar med kvalitet och tycker om att jobba i högt tempo. Som som sorteringspersonal inom lager och livsmedel kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med att packa, märka och sortera olika varor på lagret.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär följande:
  • Packa varor
  • Sortera varor
  • Märka varor
  • Städa och hålla god ordning på arbetsplatsen
Detta söker vi:

Du är energisk och bidrar mer än gärna med positiv energi till din omgivning. Arbetet är viktigt för dig och du ser stor vikt i att genomföra dina uppgifter väl från början till slut i samverkan med dina kollegor. Du är prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs.
Tidigare erfarenhet inom lager är meriterande men inget krav. Den personliga lämpligheten är av stor vikt - du är nyfiken på att lära dig och är redo för nya utmaningar i ditt arbete.

Krav för tjänsten:
  • Student på minst 50% i minst 1 år framöver
  • Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan (under samtliga veckor terminstid - upp till heltid under ledighet såsom jul och sommar)
  • Flytande svenska i tal och skrift
Är du personen vi söker? Ansök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com