Speditör sökes till stor kund inom logistik!

Speditör sökes till stor kund inom logistik!

Har du studerat logistik ? Vill du ingå i ett nytt team med spännande utmaningar inom logistik? Titta då närmare på den här tjänsten!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en Speditör till en av våra större kunder inom logistik. Företaget är ett nordiskt ägt logistikföretag med mer än 650 medarbetare världen över. Med kontor i över 180 länder finns det all möjlighet att utvecklas tillsammans med detta spännande företag som jobbar med att skräddarsy logistiklösningar åt sina kunder.

Som speditör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå utav:
  • Sköta tulldeklarationer
  • Övervaka sändningar
  • Boka, samordna och följa upp transport- och speditionsuppdrag
  • Agentkontakter, kundkontakter, kostnadsuppföljning, fraktdebitering och godsklarering
Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd hos oss på StudentConsulting och jobba som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är förlagda på kontorstider och du kommer tillhöra deras kontor i Helsingborg. Tjänsten planerar att starta i juni och pågå till augusti, för dig som önskar finns stora möjligheter att fortsätta din tjänst efter sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat inom logistik eller motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som logistikplanerare eller speditör, gärna inom flygspedition. Vidare ser vi att:
  • Du talar och skriver du svenska och engelska obehindrat
  • Har goda kunskaper i matematik och är administrativt lagd
  • Du är strukturerad i din yrkesroll och har lätt för att kommunicera
Låter det här som ett sommarjobb för dig? Skicka in din ansökan idag!

Sökord: Spedition, Logistikplanerare, Flygspeditör, Logistik, Speditör

Sökord: Spedition, Logistikplanerare, Flygspeditör, Logistik, Speditör
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com