Social och IT-intresserad student sökes till tjänst som innesäljare

Social och IT-intresserad student sökes till tjänst som innesäljare

Är du studerande och på jakt efter ett socialt och utvecklande extrajobb där du samtidigt får användning av dina IT-kunskaper? Vi söker en innesäljare till en IT kund i Helsingborg.

Information om uppdraget:

Vi söker för en kunds räkning dig som är studerande med minst 1 år kvar av din utbildning. Du är social, flexibel samt IT-intresserad. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbete 2-3 dagar i veckan.

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning, butiksmedarbetare eller liknande och är redo för en ny utmaning! Eftersom kunden är aktiv inom IT området är det därför meriterande om det är en del av din pågående utbildning.

Du kommer agera innesäljare och ha kontakt med företagets nuvarande och potentiella kunder.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kontorstider.

Detta söker vi:

Som person är du utåtriktad och har inga problem med att ta kontakt med nya människor. Du brinner för att verkställa utmaningar och uppnå goda resultat. Du trivs med att arbeta i team men har också förmågan att utföra arbete på egen hand och har inga problem med att ta eget ansvar och initiativ.

Du är som person IT intresserad och behärskar den tekniska biten väl. Du talar flytande i svenska samt engelska i tal och skrift.

Passar beskrivningen dig? Sök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com