Senior IT-tekniker sökes!

Senior IT-tekniker sökes!

Har du lång erfarenhet inom IT och vill ta nästa steg i din karriär, då är detta helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

De lösningar åt företag som vår kund samarbetar med innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av IT-miljöer.

Tjänsten är på heltid, med arbetstider mån-fre kl. 8:00-17:00. Detta är direktrekrytering, så du blir direkt anställd av kundföretaget. Det finns möjlighet att utgå från bostadsort på västkusten.

Uppstart är så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer hålls löpande så vi uppmuntrar dig som är intresserad av tjänsten att söka omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT samt har en lång erfarenhet från IT-relaterat arbete eller utbildning.

Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett konsekvent professionellt bemötande. Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du en social, hjälpsam och pedagogisk person som alltid erbjuder bästa tänkbara service. Du ska vara driven och ha en stark vilja att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. Ta chansen och sök denna spännande tjänst redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se