Samordnare med LEAN- kunskap sökes till vår kund i Helsingborg!

Samordnare med LEAN- kunskap sökes till vår kund i Helsingborg!

Trivs du i rollen som ledare? Har du förmågan att driva och motivera ett team? Vill du få in foten i ett snabbt växande företag och sätta fart på din karriär? Då kan du vara vår nästa samordnare/teamledare!

Information om uppdraget:

Företaget ligger i Helsingborg och dem utvecklar och tillverkar både grafiska och smarta högkvalitativa etiketter/plåster inom e-hälsa med mycket avancerad teknik. Arbetsuppgifterna kommer innebära att leda och samordna produktionsarbetet ute hos vår kund men även arbeta i produktionen tillsammans med våra andra konsulter på arbetsplatsen i ett renrum.

I rollen som samordnare ansvarar du för att ditt arbetsteam presterar och levererar enligt uppsatta mål. Du kommer att ansvara för att leda, planera och utveckla företagets produktion. Du styr teamet mot uppsatta produktionsplaner inom upprättade budgetramar.

Du kommer också arbeta med att utföra lean- undersökningar för att effektivisera produktionen. Effektiviseringsarbetet kommer vara ditt absolut viktigaste arbetsuppgift i denna tjänst, så du ska brinna för att problemlösa & hitta effektiva vägar.

Tjänsten är på heltid & du kommer att arbeta i skift. 06.00-14.30 ena veckan samt 14.30-23.30 andra veckan.

Detta söker vi:

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion eller har haft en ledarroll i tidigare arbete är detta meriterande. Som person är du målinriktat och resultatdriven. Vi ser gärna att trivs i en fartfylld miljö med högt tempo. Du är också strukturerad, noggrann, tar initiativ och kan arbeta självständigt. Därtill ser vi att du är flexibel och har förmågan att omprioritera din dagsplanering vid behov. Du har ett högt driv samt strävar för att ge kunden den bästa möjliga service genom att arbeta aktivt med ditt team.
Viktigaste är att du har någon form att lean kunskap med i bagaget.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se