Produktutvecklingschef sökes för kommande uppdrag!

Produktutvecklingschef sökes för kommande uppdrag!

Har du ett genuint tekniskt intresse? Vill du vara med och bygga upp ditt egna team? Har du några års erfarenhet av en liknande roll? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som produktutvecklingschef har du flera olika ansvarsområden med varierande arbetsuppgifter. Därför lägger vi stort fokus vid att du är en strukturerad, noggrann person som trivs med att arbeta med flera processer samtidigt. En del av dina ansvarsområden som produktutvecklingschef består av fördelningen och samordning av arbetet på din egen avdelning såväl som tillsammans med medverkande parter. Du är även ansvarig för att säkerställa att uppsatta mål nås inom vald deadline genom god struktur och prioritering. Vidare arbetar du konstant mot förbättring och utveckling utifrån satta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på:
  • Leda och driva produktutvecklingen framåt genom att lägga en god grund för avdelningens medarbetare
  • Budgetansvar
  • Driva och leda produktprojekt
  • Kvalitetskontroll, tester etc.
  • Kontakt med interna och externa aktörer
  • Skapa/uppdatera produktinformation
  • Ansvara för produkt- och materialtester, tekniskdokumentation och certifiering
Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning som byggingenjör/konstruktion eller annan teknisk utbildning. Motsvarande kunskaper från erfarenhet fungerar också. Tidigare erfarenhet inom produktutveckling ser vi som meriterande samt att du har några års erfarenhet av en liknande/relevant roll och har en god förståelse för produktutvecklingsprocessen. Det är även centralt att du har dokumenterad projektledarerfarenhet och därav kan arbeta med målsättning, uppföljning etc. Som person är du som tidigare nämnt strukturerad, noggrann och driven i ditt arbete. Du trivs med att ta ansvar och kan hantera och fånga varje del i en process.
Du har goda kunskaper i CAD/ritprogram samt goda kunskaper i både svenska och engelska.
Goda kunskaper i Solid Edge

Låter detta som rätt tjänst för dig? Sök redan idag, ansökningar behandlar löpande.

Sökord: Byggingenjör, Projektledare, Produktutvecklingschef

Sökord: Byggingenjör, Projektledare, Produktutvecklingschef
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com