Produktion i Mörarp söker nya stjärnor för extrajobb med start omgående!

Produktion i Mörarp söker nya stjärnor för extrajobb med start omgående!

Söker du extrajobb inom produktion vid sidan av dina studier? Har du möjlighet att ta dig ut till Mörarp dag som natt? Är du en noggrann lagspelare som trivs med att arbeta i högt tempo? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Som produktionsarbetare på detta uppdrag kommer du arbeta med att paketera hygienartiklar. Arbetet kräver att du är noggrann och leveransfokuserad och trivs bra med att arbeta i team. Det finns möjligheter till dags-, kvälls- och nattskift och vi ser därför gärna att du är flexibel och kan åka in och jobba med kort varsel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50% och är tillgänglig för att arbeta minst 2 tillfällen i veckan. Det är centralt att du är arbetsvillig, ansvarstagande och flexibel. Du ämnar alltid prestera på topp och vill ställa upp när de behövs. Fördelaktigt är därför att du har ett flexibelt skolschema alternativt distansstudier. Meriterande är även tidigare erfarenhet av produktionsarbete men det är inget krav.

För att söka tjänsten krävs det att du:
  • Har flytande svenska i tal och skrift
  • Studerar på CSN-berättigade studier på minst 50%
  • Kan arbeta 2-3 gånger i veckan
  • Har 1-2 år kvar på studierna
Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka omgående - ansökningar behandlar löpande!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com