Produktchef/Teknisk säljare med goda karriärmöjligheter sökes i Ängelholm!

Produktchef/Teknisk säljare med goda karriärmöjligheter sökes i Ängelholm!

Söker du ett jobb där den ena dagen aldrig är den andra lik? Gillar du att hitta nya tekniska lösningar och är vass på att bygga relationer?
Då är detta ett jobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som brinner för service och som vill jobba på en arbetsplats med spännande och omväxlande uppgifter. I rollen som teknisk säljare ansvarar du för området "packning och plana produkter". Du arbetar nära kunden för att säkerställa ett lyckosamt samarbete och hitta nya möjligheter. Lika viktigt är bearbetning av nya kunder, såväl som utveckling av befintliga kunder. Ansvarsområdet innefattar hela säljprocessen från att ta fram offerter till att köpa in material och stänga affärer. Under processen är de det via dig som all rådgivning och kundkontakt sker.

Tjänsten ska tillsättas snarast och rekryteringen sker löpande. Tveka därför inte att söka tjänsten redan idag.

Krav
  • Erfarenhet av arbete i affärssystem och Office-program
  • Flytande tal och skrift i svenska och engelska
  • B-körkort
Detta söker vi:

Du som söker som har ett stort intresse för teknik samt tidigare erfarenhet från IT-relaterat arbete eller utbildning. Vi ser därför gärna att du har läst en teknisk inriktning på gymnasiet alternativt högre utbildning. Det är även meriterande om du har kännedom om gummi och plastmaterial eller har arbetat med inköp alternativt kvalitet. Som person är du en lagspelare med en förmåga att driva och engagera andra. Du har en god kommunikationsförmåga då du dagligen kommunicerar både med kunder och leverantörer i syfte att utveckla och bibehålla relationer. Du trivs med ett större ansvar och strävar efter att uppnå resultat. För att trivas i rollen är det viktigt att du är initiativrik och resultatinriktad samt känner dig bekväm med att ta egna beslut.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com