Pluggar du på distans? Vill du jobba extra inom lager och har truckkort?

Pluggar du på distans? Vill du jobba extra inom lager och har truckkort?

Tycker du om fysiskt krävande arbete? Kan du jobba 4 eftermiddagar i veckan och har truckkörkort? Om svaren är ja, sök nu!

Information om uppdraget:

Vi söker 2 studenter för långsiktigt uppdrag till terminal!

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Du kommer att arbeta på detta företaget som terminalarbetare tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå utav lossning samt sortering av paket med chans till utveckling.

Som person ser vi gärna att du är tillmötesgående, kundfokuserad och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är flexibel, kan hantera fysiskt krävande jobb och har god arbetsmoral. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som är student på minst 50%, som har truckkörkort och vill arbeta fysiskt vid sidan av studierna. Det är obligatoriskt att du studerar en utbildning som är CSN berättigad. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier. Alternativt söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra. I huvudsak är arbetstiderna måndag - fredag mellan kl. 15.00 - 19.00 och kravet är att du kan arbeta 4 eftermiddagar i veckan samt hoppa in heldag ibland med start omgående. I december månad samt under sommaren kommer du arbeta mer än övriga veckor. Du ska också ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se