Är du student och erfaren truckförare? Då är det dig vi söker!

Är du student och erfaren truckförare? Då är det dig vi söker!

Tycker du om att arbeta med gods och pakethantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som vill arbeta i en organisation som värdesätter sin personal högt? Då är det här uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Du kommer att arbeta på detta företaget som terminalarbetare tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå utav lossning samt sortering av paket med chans till utveckling.

Arbetstider måndag-fredag 15.00-19.00, kravet är att du ska kunna arbeta 2-3 eftermiddagar i veckan.

Krav:
  • Student på minst 50 % på universitet, komvux eller annan utbildning som är CSN-berättigad eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Du ska ha truckkort
  • Du ska gilla att arbeta fysiskt
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
Detta söker vi:

Som person ser vi gärna att du är tillmötesgående, kundfokuserad och har en positiv inställning i ditt arbete. För att trivas i rollen är du en lagspelare och ska vara social och framåtgående. Du är flexibel, kan hantera fysiskt krävande jobb och har god arbetsmoral. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com