Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Helsingborg

Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Helsingborg

Nu söker vi dig som är i början av dina studier och vill arbeta extra som personaladministratör internt på StudentConsultings kontor i Helsingborg,

Information om uppdraget:

Som Personaladministratör inom vår interna verksamhet kommer du att bistå heltidspersonalen med den hjälp som behövs inom alla våra verksamhetsområden.

Arbetsuppgifterna består primärt av att stötta kollegorna med uppgifter såsom:
 • Annonsutformning,
 • Urval
 • Genomförande av telefonintervjuer
 • Inbokning av intervjuer
 • Referenstagning.
 • Marknadsföring
 • Merförsäljning
 • Ringa in konsulter
Arbetsmarknadsaktiviteter
 • Uppföljning av konsultärenden
 • Prospektering
 • Kvalitétsarbete
Arbetstiderna är förlagda på dagtid 08.00-17.00 Mån-Fre. Det kan även bli aktuellt med arbete på helgen samt jourarbete på tider 17.00-08.00. Vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar i veckan, men det kan variera neråt eller uppåt efter vårt behov. Under sommar/påsk/jul ser vi gärna att du är tillgänglig fler timmar i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är på ditt första eller andra år på Universitet/Högskola, gärna inom områden som PA, Ekonomi, Service Manangement eller IT och som har ett stort intresse för människor.

Du som söker bör ha en positiv inställning och ha god social kompetens. Du är trygg och självgående och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du snabb och effektiv med en vana av att arbeta administrativt. Du är driven och vill uppnå goda resultat i det du tar dig för.

Vi ser gärna att du är en lagspelare som utstrålar energi. Vi jobbar tätt i team vilket lägger stor vikt på att du är duktig på att kommunicera och återkoppla.

Våra kunder lägger beställningar på olika tider på dygnet. Därför är det viktigt att du är flexibel med arbetstiderna, samt att du lätt kan anpassa dig efter de behov som finns just nu.

Vill du arbeta i ett ständigt utvecklande bolag, i en tjänst som garanterat kommer att ge dig mycket utveckling, vara spännande, utmanande och väldigt roligt! Ta då chansen: Ansök redan idag. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 sept 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com