Personal på heltid med truckvanna sökes till välbetalt produktionsarbete!

Personal på heltid med truckvanna sökes till välbetalt produktionsarbete!

Är du flexibel, ödmjuk med teamkänsla i fokus & vill arbeta med trucken som ditt närmsta arbetsverktyg? Just nu söker vi truckpersonal på heltid inom produktion till antingen dag eller nattarbete.

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Helsingborg (Ättekulla) och arbetar inom livsmedelsbranschen. Arbetsuppgifterna varierar, men den primära uppgiften kommer antingen bestå av plock/truckkörning eller att du arbetar med hanteringen av livsmedel kombinerat med truckkörning. Du kommer arbeta tillsammans med engagerat team i vår kunds lager.

Arbetstiderna är varierande från dag till dag & man blir inbokat på pass dagen innan på en fastställd tid. Nattpassen startar mellan 23.00-24.00. Dagpassen mellan 06.00-09.00. Du ska därför som heltidare kunna arbeta under flexibla förhållanden 5 dagar i veckan. Tjänsten beräknas pågå mellan 6 månader upp till ett år med chans till övertag av vår kund.

Du anställs av StudentConsulting, men arbetar ute hos vår kund som en konsult tillsammans med våra många andra konsulter. Denna tjänst passar dig som som är flexibel i dina arbetstider de dagar du ska arbeta samt har en ödmjuk inställning och en vilja att arbeta hårt.

Detta söker vi:

StudentConsulting söker dig som är snabb, noggrann och effektiv i ditt arbete. Du ska ha truckkort samt truckerfarenhet. Du ska ha förmåga samt trivas med att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Det krävs att du är flexibel de dagar du jobbar, men du lägger själv in din egentillgänglighet för veckan. Du ska trivas att arbeta självständigt, men att du ändå sätter laget före jaget i alla lägen.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten beräknas starta då vi hittat rätt kandidater. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se