Pedagogisk resurs sökes till utbildningsföretag i Falkenberg!

Pedagogisk resurs sökes till utbildningsföretag i Falkenberg!

Har du en pedagogisk bakgrund i form av utbildning eller arbetslivserfarenhet? Är du lösningsorienterad och handlingskraftig? Är du en lagspelare med stort tålamod och viljan att hjälpa andra människor? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en person som kan agera pedagogiskt stöd för omkring 20 deltagare som är i behov av olika typer av inlärningsstöd. Utbildningsföretaget arbetar bland annat med personer med diverse inlärnings- eller språksvårigheter samt övriga kognitiva svårigheter. Tjänsten innebär att vara ett pedagogiskt stöd för dessa deltagare och vi ser därför att du har en utbildning eller erfarenhet av exempelvis pedagogik, socialpedagogik, undervisning eller annan hjälp vid inlärning.

Utbildningsföretaget är privatägt och etablerat på 11 olika orter i landet. Företaget erbjuder utbildningar inom transport samt yrkesförarutbildning, främst lastbil. De arbetar även med både arbetsmarknadsutbildning och rekryteringsutbildning. Företaget har starka värderingar och brinner för att se människor utvecklas!

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är en lagspelare som drivs av att hjälpa och utveckla andra människor. Du är mycket öppen och trivs med att arbeta med olika typer av människor. Det är även centralt att du har ett stort tålamod och är anpassningsbar för att kunna erbjuda varje individuell person den hjälp just de behöver. För att lyckas i denna tjänsten ser vi att du är analytisk, kreativ och ansvarsfull. Du kan analysera varje deltagares utgångpunkt och komma fram till uppfinningsrika idéer och tillvägagångssätt för att nå önskade mål.

Tjänsten är ett heltidsvikariat med start omgående och varar till mars 2020. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, kl. 7-16. Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd som konsult till kunden.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utbildning, Universitet & Högskola
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com