Nytänkande supply chain coordinator sökes!

Nytänkande supply chain coordinator sökes!

Är du en självgående, handlingskraftig och drivs av ständig utveckling? Trivs du med att ha många bollar i luften samt har ett öga för detaljer? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en gränslös supply chain coordinator som strävar efter konstant förbättring och att hitta nya vägar. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har relevant, eftergymnasial utbildning samt några års erfarenhet av en liknande roll. Du har erfarenhet av administration, logistik samt interna och externa kontakter. I övrigt är det ett krav på mycket goda kunskaper inom svenska och engelska samt god vana i Excel.

Arbetsuppgifter omfattar bland annat:
  • Uppdatera produktinformation/produktblad
  • Hantera leverantörkontra
  • Hantera offerter, frakt etc.
  • Inköp av produkter
  • Produktionsplanering
  • Prognoser
  • Orderhantering
Detta söker vi:

Du trivs med att ha mycket ansvar och kan driva flera processer samtidigt. Arbetsmässigt värdesätter du även god struktur och kan ha både övergripande så väl som detaljmässig insikt. Det är även centralt att du är analytisk och kan bearbeta dina uppgifter utifrån ett flertal olika perspektiv. Du trivs även med att ta nya initiativ till potentiell förbättring och förändring.

Låter det här som en passande tjänst för dig? Sök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com