Nu söker vi för kunds räkning en Flexotryckare till vår kund i Helsingborg

Nu söker vi för kunds räkning en Flexotryckare till vår kund i Helsingborg

Vi söker nu en tryckare med specialkompetens som Flexotryckare till vår kunds grafiska avdelning i Helsingborg. Har du erfarenhet, är lättlärd med rätt vilja att utföra ditt arbete med kvalité och noggrannhet? Tveka inte sök denna tjänsten omgående!

Information om uppdraget:

Som flexotryckare hos vår kund kommer du arbeta på vår kunds grafiska avdelning med att trycka, kvalitetssäkra utifrån den standard som krävs. Du kommer jobba med Screen- och flexoteknik. Samt arbeta med rullpressen. Du kommer hantera pressarna och de materialet som används. Du kommer stå för kontroller, planering och granskning samt ansvara för att tryckpressen och dess produktion. Du kommer även arbeta med att hela tiden förbättra och utveckla företagets grafiska avdelning.

Övriga arbetsuppgifter innefattar att hantera material till tryckpressarna, kontrollera och granska order innan tryckning. Du kommer säkerställa att rätt material är framtaget, arbeta med planeringen av pressen, samverka med övriga funktioner inom företaget, arbeta med ständiga förbättringar och ingå i förbättringsgruppen.

Du kommer arbeta på heltid måndag-fredag. Du då kommer arbeta i 2 skift.Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och trevligt team runt dig.

Vårt kund företag utvecklar och tillverkar både grafiska och smarta högkvalitativa etiketter/plåster inom e-hälsa med mycket avancerad teknik

Detta söker vi:

Du ska vara noggrann och ha största fokus på kvalité. Du ska ha goda datakunskaper samt ha erfarenhet av att arbeta som flexotryckare. Meriterande är om du gått grafiskaskolan tidigare. Du ska kunna arbeta med snabbt tempo och vara en riktigt teamplayer.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com