Norsktalande kundservicemedarbetare sökes till Helsingborg

Norsktalande kundservicemedarbetare sökes till Helsingborg

För kunds räkning söker vi nu dig som brinner för service. Tjänsten innebär fullt fokus på kunden i en engagerande och spännande miljö på ett företag som vunnit priser för sin tillväxtresa!

Information om uppdraget:

Arbetet handlar om att ta emot inkommande samtal och mail från privatkunder,, svara på frågor om företagets produkter, löpande avstämningar med kollegor på andra avdelningar, dokumentation och uppdatering av hemsida samt reklamationer.

Vi söker dig som talar och skriver flytande norska. Du är ansvarsfull med stort kundfokus och vill arbeta med telefonen och din positiva inställning som främsta arbetsredskap. Arbetet kommer att vara förlagt under kontorstid måndag-fredag 08.00-16.30. Du kommer att bli direktanstäld hos vår kund.

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig, engagerad, och serviceinriktad. Du har en positiv utstrålning, är självgående och van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande IT-förståelse och datorvana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundmöten och arbete med kundservice. Är du vår nästa stjärna? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kommer att tillsättas när vi har funnit en lämplig kandidat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com