Noggrann kvalitetskontrollant sökes till Helsingborg!

Noggrann kvalitetskontrollant sökes till Helsingborg!

Vi söker nu för kunds räkning en kvalitetskontrollant med kunskap och erfarenhet inom kvalitetsarbete från tillverkande industrin, gärna inom medicinteknisk utrustning.

Information om uppdraget:

Som kvalitetskontrollant kommer du att utföra stickprovskontroller, syna och frisläppa/spärra produkter som tillverkats i produktionen. Du säkerställer att produkterna följer den kvalitet som utlovats kund samt dokumenterar eventuella avvikelser. Produkter som ej uppfyller krav kommer du att ha befogenhet att spärra för utleverans. Du kommer även att delta i förbättringsprojekt tillsammans med produktionen och vår avdelning för utveckling av nya produkter. Som kvalitetskontrollant kommer du även att vara med vid utveckling av nya produkter, där kvalitet är en viktig punkt. Andra förekommande arbetsuppgifter för tjänsten är bl.a. att upprätta kontrollplaner, viss ankomstkontroll för inkommande legotillverkade produkter och kvalitetsrelaterad utbildning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kvalitet och teknik. Du är noggrann, konsekvent och ansvarsfull. Du gillar rutiner och tydliga ramar och har förmågan att se detaljer. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Att förklara saker, ta egna beslut och agera professionellt även om något blivit fel kommer naturligt för dig. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi finner det meriterande om du har teknisk utbildning och erfarenheter av att jobba med frisläppning av produkter i tillverkande industri av medicinteknisk utrustning.
Tidigare erfarenhet från arbete i laboratoriemiljö och arbete i kvalitetsledningssystem såsom ISO 13485, GMP eller ISO 9001 är meriterande men inget krav.

Tjänsten är på heltid, dagtid. Provanställning i 6 månader. Tillsättning efter överenskommelse. Om detta låter som en tjänst för dig - sök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com