Maskinoperatörer sökes till kommande heltidsuppdrag

Maskinoperatörer sökes till kommande heltidsuppdrag

Är du en ansvarsfull maskinoperatör som vill jobba i en trevlig miljö med god stämning? Vi söker nu för kunds räkning Dig som vill arbeta heltid som maskinoperatör. Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu maskinoperatörer som kan arbeta heltid för kommande uppdrag i Helsingborg. Vi har ett ständigt behov av duktiga medarbetare som vill arbeta ute hos våra kunder.

Här kommer du ha arbetsuppgifter som kommer bestå av att självständigt köra och övervaka maskiner. I övrigt kommer du att arbeta med rengöring, service och underhåll av maskiner. Du kommer att arbeta i 3 skift samt under dagtid.

Tjänsten passar dig som är prestigelös, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta i team. Din position i laget har en betydande roll för att arbetet ska gå framåt. Vi vill att du är ansvarstagande och noggrann, du har ett driv och vill prestera. Tillsammans tar ni tag i det arbetsuppgifter som arbetsdagen kräver och har en positiv inställning till att leverera där det behövs. Du trivs med att arbeta fysiskt och har samtidigt en insikt om betydelsen av ett bra resultat.

Teoretiska kunskaper/Utbildning:
  • Grundläggande yrkeskunskaper.
  • Lämpligt gymnasieprogram.
  • För tjänsten krävs att kunna tala, skriva, läsa och förstå svenska.
Som konsult hos oss blir du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos våra kunder. Sök redan idag, då vi arbetar med löpande intervjuer och urval och kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

Vi ser våra konsulter som ambassadörer för vårt, men även kundens, varumärke. Vi ser därför att du som söker är en person med positiv inställning, är framåt och driftig. Du är en person som trivs att jobba i grupp och ta eget ansvar för ditt arbete. Du tvekar inte heller på att sträva efter de mål som sätts upp och trivs i arbeten med högt tempo.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se