Maskinoperatör/ställare sökes till kund i Helsingborg!

Maskinoperatör/ställare sökes till kund i Helsingborg!

Nu söker vi en kunnig och tekniskt intresserad maskinoperatör/ställare inom livsmedel till vår kund i Helsingborg!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ställa om maskinerna och starta produktionen efter gällande instruktioner. Du skall kontrollera och se över statusen på jobbet i maskinen. Du ansvarar för att produkterna körs enligt specifikation och att verktyg, maskin och kringutrustning hålls i fullgott skick. Du skall även ta bort material som tillhörde det tidigare stället innan nytt påbörjas. Produktionen utförs i en kyld miljö. Arbetstiderna kommer att variera mellan natt och dag, Arbetar du natt börjar du ungefär från kl: 23.00 och arbetar till 08.00. Arbetar du dag börjar du ungefär från kl: 06.00 och arbetar till 15.00.

Vi söker ställare på heltid och studenter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som ställare eller varit mekaniker av något slag. Det är meriterande om du har varit maskinställare inom livsmedel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och i grupp samt att du kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Sökord: maskinoperatör, maskinställare

Sökord: maskinoperatör, maskinställare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com