Marknadskoordinator/administratör sökes till deltidstjänst i Helsingborg!

Marknadskoordinator/administratör sökes till deltidstjänst i Helsingborg!

Är du strukturerad, noggrann och trivs att arbeta med administrativa uppgifter? Är du student och vill arbeta extra på ett företag beläget i Helsingborg? Ta då denna chans och sök denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du arbeta som uthyrd konsult till ett företag som erbjuder tjänster inom strategisk marknadsföring via sociala medier till företag som är måna om sina kundrelationer. Arbetsuppgifterna innebär att stötta och hjälpa till med administrativa arbetsuppgifter såsom att fylla i uppgifter i Excel och det aktuella affärssystemet, fotografera, sortera mappar och göra avstämningar. Vidare innebär tjänsten en del byggadministration och dokumentation samt kvalitetssäkring av föremål och material. Du som söker ska också vara snabblärd, lyhörd och bra på att samarbeta.

Behovet är varierande, men kravet är att du ska vara tillgänglig ett par tillfällen varje vecka. Arbetstiderna är kontorstider. Vi söker därför dig som kan vara flexibel och anpassa dig efter behovet på företaget. Vidare ser vi att du har b-körkort då det inom tjänsten kan förekomma vissa resor.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och studerar på en CSN-berättigad utbildning såsom universitet, högskola eller liknande. Eftersom vi ser på ett långsiktigt samarbete gällande detta uppdrag ser vi gärna att du är i början eller i mitten av dina studier.

Som person är du självgående och initiativtagande, du ser själv vad som behöver göras och är flexibel inför olika arbetsuppgifter.

Har du tidigare erfarenhet av administration är det meriterande. Har du ett intresse för fotografering är det ett plus.

Krav:
  • Student på minst 50% i minst 1 år framöver.
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av administration.
  • Intresse/erfarenhet av fotografering
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com