Lagerarbetare med truckkort sökes för kommande uppdrag i Landskrona

Lagerarbetare med truckkort sökes för kommande uppdrag i Landskrona

Har du truckkort och tidigare erfarenhet inom lagerarbete? Vi på StudentConsulting söker nu duktiga lagerarbetare på heltid för kommande uppdrag i Landskrona. Passar du in i beskrivningen så sök redan idag!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär dels lagerarbete men kräver även att du har truckkort samt erfarenhet inom dessa områden. Arbetstiderna kan variera och helgarbete kan förekomma. Därför krävs det att du är flexibel och inte har några problem med att ta veckorna som de kommer.

Det kommer vara ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten är en provanställning på 6 månader där du vid god prestation har goda möjligheter att bli tillsvidareanställd.

Detta söker vi:

Som person är du självgående, noggrann och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har en ambition att en långsiktig plan för detta arbete.
Truckkort med behörighet A+B är ett krav. I arbetet kan det ingå tunga luft, därav krävs det att du har förmågan att behärska detta fysiska arbete.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com