Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till vår kund i Helsingborg!

Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till vår kund i Helsingborg!

Nu söker vi dig som vet vad god kundservice innebär och brinner för att ständigt överträffa kundens förväntningar. Om detta är du - sök då denna tjänst som kundtjänstmedarbetare redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Nordens ledande e-handelsföretag inom heminredning. De expanderar ständigt vilket gör att arbetsplatsen är händelserik och utvecklingsorienterad vilket vi ser att du motiveras av och trivs med! Vi söker dig som brinner för att nå en hög kundnöjdhet och din servicekänsla ska vara stor. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning och som ser möjligheter i alla kundmöten.

I rollen som kundservicemedarbetare hjälper du kunden genom att lösa kundens problem och hjälpa den till rätta genom att svara på olika frågeställningar gällande företagets produkter. Frågorna kan till exempel röra leverans, service och annan information. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen och din dator.

Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-17.00, Måndag-Fredag. Tjänsten beräknas tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult via oss tillämpas och därefter är det aktuellt med övergång till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för denna tjänst bör du motiveras av att en strävan mot en hög kundnöjdhet och du bör känna dig bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap.

Vidare ser vi att du som söker är stresstålig, engagerad och gillar att jobba i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i både tal och skrift och har lätt för att prata med alla slags människor. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av service och kundtjänst över telefon är meriterande. Tills sist är en grundläggande IT-förståelse och datorvana ett krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com