Kundtjänstmedarbetare på heltid sökes!

Kundtjänstmedarbetare på heltid sökes!

Har du alltid ett starkt kundfokus och trevligt bemötande? Har du skinn på näsan och har ett starkt tävlingsfokus? Sök då detta jobb inom kundtjänst redan idag!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi resultatorienterade, serviceminded, mogna och erfarna. Arbetsuppgifterna innebär att du svarar på inkommande samtal från både privat- & företagskunder där frågorna är av mycket varierad karaktär. Du måste vara flytande i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska mycket väl.

Arbetstiderna är varierande, där ena veckan är kontorstider kl 8-16.30 och den andra veckan slutar du kl 19.00. Helgjobb kan förekomma men kommer max vara var tredje helg.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Vi går igenom ansökningar löpande och kommer tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt kandidater.

Detta söker vi:

Vi söker konsulter som inte räds för att möta missnöjda eller arga kunder och som vet hur de bör handskas på ett professionellt och serviceinriktat. Det sätt för att kunna generera bästa möjliga resultat samt kundnöjdhet. Du bör vara trygg och säker i din roll som kundtjänstmedarbetare samt kunna hantera olika typer av människor. God kommunikation är av hög vikt. Att du även älskar att tävla mot både dig själv och andra är A och O för att lyckas i denna roll.

Har du jobbat inom kundtjänst eller annat serviceyrke är detta starkt meriterande. Vi hoppas på att höra från dig. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com