Kundtjänst/kundsupportmedarbetare till huvudkontor i Helsingborg

Kundtjänst/kundsupportmedarbetare till huvudkontor i Helsingborg

Vill du arbeta med kundservice på ett av nordens största och mest framgångsrika e-handelsföretag som hela tiden växer och satsar på sin personal? Vill du utvecklas och växa tillsammans med företaget och vara del i ett oslagbart team? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

För kundsräkning söker vi nu drivna kundtjänsts/kundsupportmedarbetare till vår kunds huvudkontor i Helsingborg. Vi söker dig som har en brinnande känsla för service och viljan att utvecklas i din roll.

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du själv ansvara för dina kunder och att de får den hjälp de behöver. Du kommer utföra dina arbetsuppgifter självständigt men runt dig kommer du ha drivna och engagerade kollegor. I samtalet med kund kommer du besvara frågor rörande leveranser, produkter och hjälpa till med olika lösningar. För att göra arbetet ännu mer spännande kommer du även tävla mot dig själv och mätas utifrån parametrar som kundnöjdhet och antal samtal. Du kommer arbeta med telefon och datorer som främsta arbetsverktyg och sitta i ett öppet trevligt kontorslandskap.

Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande, men för rätt person med rätt inställning utan erfarenhet finns ändå möjligheten. Det är dock ett krav att du har tidigare arbetslivserfarenhet och att du är lösningsorienterad. Du ska även ha ett genuint intresse för kundservice och viljan att vara en del av ett redan högklassigt team.

Arbetstiderna är varierar mellan 8-16.30 och 10.30-19 under vardagarna och du kommer att arbeta ungefär var tredje helg mellan 10-14. Tjänsten beräknas tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Du kommer arbeta via oss i 6 månader som en provanställning och sedan finns goda möjligheter att gå över och arbeta direkt för våran kund.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för denna tjänst bör du motiveras av att skapa en hög kundnöjdhet och du bör känna dig bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap.

Vidare ser vi att du som söker är stresstålig, lösningsorienterad och har en stor vilja att skapa god kundnöjdhet, samtidigt som du vill vara del i ett högklassigt team. Vi erbjuder en utmanade roll i en framgångsrik organisation där det viktigaste för oss är personlig lämplighet och rätt inställning. Du har goda kunskaper i både tal och skrift och har lätt för att prata med alla olika slags människor. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet och det är meriterande att ha arbetat inom kundservice tidigare. Tills sist är en grundläggande IT-förståelse och datorvana ett krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Om arbetsgivaren:

Vår kund har sitt huvudkontor beläget i Helsingborg och är idag Nordens största möbel- och inredningsbutik på nätet. Företaget startade 2008 och har sedan dess ökat sina marknadsandelar markant. Företagskulturen bygger på resultatfokus och stark entreprenörsanda, vilket har resulterat i en omsättning på flera miljarder. På huvudkontoret finns det idag ca 100 anställda som nu önskar utöka med ytterligare drivna kundtjänst/support medarbetare som ska arbeta i företagets fotostudio tillhörande huvudkontoret.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se