Kock sökes till kortare uppdrag!

Kock sökes till kortare uppdrag!

Är du precis färdigutbildad kock och söker erfarenheten? Har du erfarenheten men vill bredda den ytterligare? Klarar du av att ha många bollar i luften? samtidigt som du inte tummar på kvalitén? Sök då redan idag!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kundsräkning en kock under ett tidsbegränsat uppdrag, perfekt är det om du precis avslutat en kockutbildning och söker erfarenheten. Du kan också ha läst ett gymnasieprogram som gav relevant kunskap inom området. Alternativt har du minst 1 års erfarenhet från tidigare arbete och vill bredda den ytterligare.

Företaget som du ska arbeta på är i en expansiv fas så det är viktigt att du drivs samt trivs i en föränderlig och spännande miljö. Restaurangen har ca 250 gäster per dag.

Du är en person som verkligen brinner för service och klarar av att hantera många beställningar samtidigt, du är driven och har kunskap inom såväl mat- som dryckesvärlden. Du ska vara van vid att ansvara över flera delar samtidigt. Du kommer tillaga hälsosam husmanskost med lågt kaloriinnehåll. Arbetstiderna är belagda mellan 7-16 måndag-fredag under en tidsbegränsad period på ca 1 månad.

Tillsättning kommer att ske så snart rätt kandidat är funnen. Anställningen är en behovsanställning med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Du har erfarenheten eller kunskapen som krävs för att arbeta inom restaurang och kök med många gäster. Som person är du detaljorienterad och tänker strategiskt, du är inte rädd för att ha mycket att göra, samtidigt som du är en lagspelare. Vidare är du driven, orädd och van vid att skapa goda och framgångsrika relationer.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se