Junior controller sökes till växande företag utanför Helsingborg!

Junior controller sökes till växande företag utanför Helsingborg!

Är du analytisk? Vill du jobba i en nyckelposition? - Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som junior controller kommer du primärt att arbeta med förarbetet till en Financial Controller, där du kommer att vara med och göra underlag till budget och prognos. Du kommer att ansvara för vecko, månads och års-prognoserna. Du är i involverad i hela processen från analys, planering, budgetframtagning och uppföljning. I rollen fyller du en viktig funktion i att analysera och ta fram försäljningsresultat och göra kostnadsuppskattningar som sedan redovisas och rapporteras direkt till ledningen. Du är med och tar fram långsiktiga och kortsiktiga prognoser samt effektiviserar befintliga företagsrutiner. Du är också ansvarig för sammanställning och framtagning av rapporter gällande produktförbrukning och analyser av samband i förändringar av kostnader. Arbetet innefattar ett stort eget ansvar samtidigt som du jobbar sida med sida med ett team och affärspartners för att finna nya smarta och kostnadseffektiva lösningar.

Detta söker vi:

Som person är du analytisk, noggrann och innovativ. Du strävar hela tiden efter att hitta nya effektiva lösningar och ser företagets framgång som din egen. Du som söker jobbar idag redan som redovisningsekonom eller likvärdig erfarenhet. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och du ser på förändring som något positivt. Du är proaktiv och gillar att jobba i en arbetsmiljö med högt tempo.

Krav:
  • Avklarad högskoleutbildning inom ekonomi eller business
  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet; meriterande om du tidigare jobbat inom tillverkning eller distribution
  • Erfarenhet av ett eller flera affärssystem
  • Goda kunskaper i Excel
* Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com