Jobbmatchare/Bemanningskoordinator sökes till Helsingborg!

Jobbmatchare/Bemanningskoordinator sökes till Helsingborg!

StudentConsutlig söker dig som dels vill arbeta och utvecklas i rollen som jobbmatchare inom ramen för, den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänsten, "Stöd och matchning" och kombinera detta med en roll som bemanningskoordinator.

Information om uppdraget:

Rollen som Jobbmatchare/Bemanningskoordinator hos oss är uppdelat i 2 större block

Jobbmatchning:
Individuella samtal: Varje deltagare har en dedikerad jobbmatchare som veckovis håller i individuella samtal. Dessa går ut på att lära känna deltagaren, sätta sig in i dennes situation, både privat och arbetsmässigt. Vad behöver just denna person för att komma ut i arbete igen, vilka är deltgarens styrkor och svagheter? Jobbmatcharen hjälper till att utveckla deltagarens CV och personliga brev så att chanserna ökar att få komma på intervju. Jobbmatcharen intervjutränar med deltagaren, lägger planering, coachar och inspirerar.

Workshops: Flera dagar i veckan håller jobbmatcharna workshops för deltagarna där vi går igenom ämnen såsom kommunikation, arbetsmiljö, CV/Personligt brev, Arbetsrätt, Sociala medier, konflikthantering mm. Ibland får deltagarna uppgifter att genomföra och redovisa, antingen i grupp eller individuellt.

Administration/Ekonomi: Alla arbetsuppgifter under dagen skall dokumenteras. Avvikelsehantering för deltagare som inte varit på plats, dokumentation av individuella samtal, referenstagning mm. Vi håller kontakt med våra handläggare på arbetsförmedlingen och säkerställer att de får information kring hur det går för våra deltagare. Varje jobbmatchare har en budget som skall uppnås varje månad så det ingår även viss prognostisering och beräkning av resultatersättning samt att varje vecka redogöra till sin affärschef vad som gjorts, vilka utmaningar som finns samt vad som förväntas vidare för att få ut fler deltagare i arbete och överträffa budget.

Du arbetar med denna roll på 50%.

Bemanningskoordinator:
Som bemanningskoordinator sötttar du vår rekryterare med uppgifter som nedan:
 • Annonsutformning,
 • Urval
 • Genomförande av telefonintervjuer
 • Inbokning av intervjuer
 • Referenstagning.
 • Marknadsföring
 • Merförsäljning
 • Ringa in konsulter
 • Arbetsmarknadsaktiviteter
 • Uppföljning av konsultärenden
 • Prospektering
 • Kvalitétsarbete
Du arbetar i denna roll på 50%

Detta söker vi:

Du som söker skall ha en examen från högskola/universitet inom: personal/arbetsliv eller annan utbildning vi bedömer som likvärdig.

Har du arbetat med något liknande tidigare är det meriterande men inget krav.

Som person är du ambitiös, kommunikativ och resultatfokuserad . Du är en ödmjuk lyssnare som har lätt för att omvandla det som sägs till planer och vidare actions.

Du har en social och härlig personlighet som tycker det är roligt att jobba i ett högt tempo. Du har en positiv inställning och bra energinivå som lätt smittar av sig. Du är en lagspelare men kan likaväl fokusera och leverera individuellt då det krävs. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och ser alltid till att nå uppsatta deadlines.

Det finns goda chanser till förlängning och vi ser gärna att du kan börja omgående.

Om du tycker att tjänsten låter spännande, sök den redan idag på www.studentconsulting.se. Vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat. Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com