Inköpschef sökes för direktrekrytering till välkänt företag!

Inköpschef sökes för direktrekrytering till välkänt företag!

Drivs du av att skapa långsiktigt värde genom effektiva inköpsstrategier? Trivs du i en ansvarsroll och har ett sinne för affärsmöjligheter? Fortsätt läsa - just du kan vara vår nästa inköpschef!

Information om uppdraget:

Rollen som inköpschef innebär ett helhetsansvar där du utvecklar och ansvarar för kundens inköpsavtal och driver inköpsarbetet framåt på ett kostnadseffektivt sätt. Du jobbar med att säkerställa att kunden över tiden har rätt leverantörer och försörjningsupplägg för de produkter kunden erbjuder på marknaden. I dina arbetsuppgifter ingår även att driva ständiga förbättringar i försörjningskedjan allt från volymer, produktions- och logistikupplägg samt kvalité.

Som inköpschef har du kontinuerlig kontakt med olika leverantörer och ska i ett nära samarbete med dessa utveckla och underhålla långsiktiga relationer. Du kommer därför att kontinuerligt arbeta med benchmarking av leverantörspriser för att säkerställa att kunden har rätt samarbetspartners. Förutom ansvar över inköpsflöden och leverantörsbasen har du en viktig roll i att stötta ditt team och se till att avdelningen når utsatta mål och resultat. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper så som att du är en trygg och lyhörd ledare men också att du har sinne för affärer och siffror.

Resor i tjänsten förekommer löpande.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en högskoleutbildning, gärna inriktning mot ekonomi, inköp eller supply chain. Du som söker har även lång erfarenhet från likvärdig befattning. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Då en viktig del i rollen som inköpschef är att utveckla organisationen och processer, tror vi att du som söker tjänsten ser och tar vara på affärsmöjligheter, är resultatinriktad och agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com