IT-tekniker sökes för direktrekrytering!

IT-tekniker sökes för direktrekrytering!

Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Är du en person som trivs med att jobba i mötet mellan drift och utveckling? Ansök till rollen som IT-tekniker redan idag!

Information om uppdraget:

I rollen som IT-tekniker ansvarar du för hela ärendeprocessen vilket innefattar förkonfigurering, installationer av servar och uppstart av system, underhåll i miljöer, uppgradering av kundprogram som är nytt för kunden. I dina arbetsuppgifter ingår även att ge support, både via telefon men också på plats hos kund. Viktigt är därför att du som person är informativ, tydlig och bemöter dina kunder på ett professionellt sätt.

Din roll är mångfacetterad och du uppskattar utmaningen med att skifta mellan PC, Mac och smartphones. Om ärendet är komplext och kräver mer arbete så har du ett team att konsultera och samarbeta med.

Formella krav:
Avslutad eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
Något års erfarenhet av teknisk support eller 1/2nd line
God telefon- och datorvana
God svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Uppstart är så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer hålls löpande så vi uppmuntrar dig som är intresserad av tjänsten att söka omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom nätverk samt goda kunskaper inom Microsofts produkter, så som Windows 7, 8 och 10, Office-paketet, Exchange, Active Directory, Remote Desktop

Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett konsekvent professionellt bemötande. Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du en social, hjälpsam och pedagogisk person som alltid erbjuder bästa tänkbara service. Du ska vara driven och ha en stark vilja att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt.

Ta chansen och sök denna spännande tjänst redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com