IT-supporttekniker sökes til kund i Helsingborg

IT-supporttekniker sökes til kund i Helsingborg

Har du tidigare erfarenhet som supporttekniker och brinner för problemlösning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som IT-supporttekniker och har stor passion för att förbättra både individer och företags rådande IT-system. Du är en serviceinriktad problemlösare som ser positivt på utmaningar. Innovation och att tänka utanför boxen kommer naturligt för dig.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Första kontakt med kunder gällande deras IT-relaterade problem/frågeställningar.
  • Arbeta självständigt med att hitta lösningar på IT-relaterade problem.
  • Felsökning av utrustning och programvara.
Detta söker vi:

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du har eftergymnasial utbildning inom relevant områden. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom området. Utöver detta har du bred kunskap inom IT. Vidare är kunden inriktad på IT-säkerhet, därav är kunskap inom det området fördelaktigt.

Vi ser gärna att du som person är relationsskapande samtidigt som du inte har några problem med att arbeta på egen hand. Du bör alltså vara självgående och nytänkande och se lösningar på problem. Du är noggrann och förstår vikten i god och tydlig kommunikation och därmed också kunna samarbeta med övriga kollegor.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com