HR administratör sökes på heltid för kommande uppdrag!

HR administratör sökes på heltid för kommande uppdrag!

För kommande uppdrag söker vi nu en Hr administratör i Helsingborg! Har du relevant utbildning? Är du noggrann och skicklig med siffror? Tycker du om att organisera och samordna? Ta då chansen och sök denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

Som Hr administratör kommer du arbeta med sedvanligt HR arbete som löner och företagets bokföring. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma i tjänsten som HR administratör är inskanning och sortering av dokument, svara i telefonen och självklart andra administrativa uppgifter. Det kan också förekomma att du som Hr administratör ansvarar för events, håller medarbetarsamtal samt jobbar preventivt med företagshälsa.

Arbetstiderna är förlagda kontorstid 08.00-17.00, måndag-fredag. Tjänsten är på heltid. Du kommer vara anställd via StudentConsulting under 6 månader under provanställningen med chans till övertag av vår kund vid väl utfört arbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig med relevant utbildning inom området som även brinner för att organisera och samordna. Du ska vara van vid att arbeta med siffror och klara av att ha många bollar i luften. Du ska tycka om att vara spindeln i nätet och utföra projekt. Du ska för övrigt vara en positiv person med rätt inställning och driv. Det gör ingenting om du är relativt ny examinerad så länge ambitionen finns där.

Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet som HR administratör eller projektledning. Viktigast är att du är en person med rätt driv. Ett krav är flytande svenska i både tal och skrift, samt goda kunskaper i det engelska språket.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se