Flexibla studenter sökes för livsmedelsproduktion i Helsingborg!

Flexibla studenter sökes för livsmedelsproduktion i Helsingborg!

Vill du arbeta vid sidan av dina studier? Är du flexibel och arbetsvillig? Trivs du med att arbeta fysiskt och samarbeta med andra? Då har vi ett perfekt extrajobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu flexibla produktionsarbetare som söker nya utmaningar på välkänt företag inom frukt och grönt i Helsingborg. Som medarbetare på detta uppdrag får du möjligheten att arbeta på flera olika avdelningar med varierande arbetsuppgifter. I huvudsak kommer tjänsten att bestå av att hacka och packa produkter på livsmedelsproduktionens olika avdelningar. Du kommer arbeta i en kall miljö vilket även ställer krav på att du är fysiskt tålig och trivs med att arbeta med kroppen.

Det finns även möjlighet att arbeta på flera avdelningar för dig som har truckkort och ambitionen att utvecklas inom företaget. Vi söker alltså dig som är öppen för att arbeta med olika arbetsuppgifter och trivs bra med att arbeta i samarbete med andra människor.

Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd till kunden men det finns goda chanser att bli övertagen av kunden för rätt person. Genom att visa framfötterna och prestera på topp har man goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen bör du trivas med högt tempo och vara flexibel nog att rycka in med kort varsel. Vi ser att du kan anpassa dig efter olika nivåer av arbetsbelastning och alltid strävar efter att leverera kvalitet samtidigt som du inte brister i din effektivitet.

Det finns möjlighet att jobba både dags- och nattskift. Detta uppdrag har ett tillgänglighetskrav som innebär att du varje vecka behöver kunna arbeta fredag natt eller lördag dag, beroende på om du föredrar dag eller nattpass. Utöver helgen ska du alltid kunna arbeta 2 vardagar för att vara aktuell för tjänsten. Vi får information om volymer hos kunden med kort varsel vilket innebär att även du som konsult behöver vara flexibel och får reda på behov och pass tätt inpå.

Krav:
  • Du är student på minst 50% i minst 1 år framöver
  • Du uppfyller tillgänglighetskravet
  • Inga anmärkningar i belastningsregistret
  • 2 referenser
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com