Erfaren kundtjänstmedarbetare sökes till fastighetsbolag i Helsingborg

Erfaren kundtjänstmedarbetare sökes till fastighetsbolag i Helsingborg

På StudentConsulting söker vi nu en kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder i Helsingborg. Vill du fortsätta utvecklas som kundtjänstmedarbetare skall du inte tveka att söka denna tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

I tjänsten har du ett omväxlande och socialt arbete med fokus på att upprätthålla god kundservice. I tjänsten får du både svara på inkommande e-post-förfrågningar samt telefonsamtal i en varm miljö i ett mindre team. Tjänsten innebär hög professionalism och daglig kundservice. Du kommer vara stöttande och behjälplig med olika varierande uppgifter, bland annat administrativa uppgifter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är välorganiserad och kommunicerar på ett förtroendegivande sätt mot kunder. Du är en person som är social och serviceinriktad. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift och behärskar enklare datorprogram som Office-paketet bland annat. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat. Självklart är det även viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper. Du har dessutom erfarenhet av service eller telefonvana sedan tidigare.

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 okt 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com