Erfaren däckmontör sökes till välkänt företag i Helsingborg!

Erfaren däckmontör sökes till välkänt företag i Helsingborg!

Har du minst 3 års erfarenhet av yrket som däckmontör? Är du arbetsam, stresstålig och trivs med att arbeta fysiskt? Har du även god erfarenhet av att meka? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en kunnig däckmontör med flerårig erfarenhet av yrket. Vi ser att du har ett genuint intresse för bilar och därigenom har arbetat med både däckmontering och att meka. Arbetsuppgifter för tjänsten inkluderar bland annat:
  • Hjulskifte/däckmontering (kränga av och på fälg)
  • Däckbalansering
  • Meka
  • Köra in och ut bilar från verkstad
  • Hämta och lämna däck på lagret
Detta söker vi:

Som person ser vi att du är en fysiskt stark person som trivs med att arbeta med högt tempo. Du är självgående, arbetsvillig och ser till att saker och ting blir gjorda. Vidare är du även trevlig i kundbemötande och trivs med att möta nya människor. I denna process lägger vi stor vikt vid erfarenhet samt personlig lämplighet. Som tidigare nämnt ställer vi krav på flerårig erfarenhet av yrket då detta krävs för att vara lämplig för tjänsten. Det är även krav på B-körkort.

Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd till kunden. Tjänsten är på dagtid, måndag-fredag.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com