Erfaren däckmontör sökes omgående!

Erfaren däckmontör sökes omgående!

Trivs du i ett fysiskt arbete och vill jobba som däckmontör? Då har vi tjänsten för dig! Ta chansen och ansök redan idag.

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en däckmontörer till vår kund i Helsingborg som behöver förstärka personalstyrkan i verkstaden med däckmontörer.

Som däckmontör kommer du att arbeta med däckskifte, byte och förflyttning utav däck. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag 07.00-18.00. Tidigare erfarenhet av däckbyte är ett krav.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittat rätt personer, därför råder vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Det viktigaste för dig som söker är att du har rätt inställning! Du ska vara driven och trivas med att arbeta med däckskifte, samt vara effektiv. Samtidigt är det av yttersta vikt att du är noggrann så att arbetet alltid blir ordentligt utfört och kunderna nöjda. Du ska vara en lagspelare och trivas i samarbete med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du bör vara i god fysisk form då tunga lyft förekommer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, samt ett krav att du har B-körkort. Du ska kunna arbeta heltid under hela uppdragsperioden.

Stämmer du in på beskrivningen av den person vi letar efter? Ansök då redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se