Erfaren däckmontör på heltid sökes till kund i Helsingborg

Erfaren däckmontör på heltid sökes till kund i Helsingborg

Har du tidigare erfarenhet som däckmontör? Är du en stresstålig, nyfiken och arbetsvillig person som är på jakt efter en heltidstjänst? Tveka då inte att söka redan idag!

Information om uppdraget:

Just nu letar vår kund i Helsingborg efter en ny stjärna som är villig att ge sitt allt. Tjänsten är på heltid och har arbetstider förlagda 8-17, 7-16 eller 9-18 måndag till fredag. Under högsäsong kan arbetsveckor på 6 dagar förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en erfaren däckmontör med vana för montering och balansering. Det krävs även att du är öppensinnad och inte rädd för att prova nya maskiner etc. Som person är du försiktig, noggrann och kan leverera högsta kvalitet under stress. Centralt är även att du är en samarbetsvillig lagspelare som alltid gör sitt yttersta! Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att mecka.

Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten varar under högsäsongen i höst, men för rätt person finns goda möjligheter att tas över av kunden för fortsatt anställning.

Krav på B körkort.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com