Drivna chaufförer med CE-körkort för linjekörning i Helsingborg!

Drivna chaufförer med CE-körkort för linjekörning i Helsingborg!

Vi söker dig som trivs med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider. Både erfarna och oerfarna chaufförer är välkomna att söka jobbet! Är du den vi söker? Sök nu!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor inom linjetrafik till kunder i Sverige. Du utgår från Hässleholm och kör långdistanskörningar inom området.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund.

Arbetstider: måndag till fredag 06:00-19:00. Behov på natten finns också med start mellan 17:30-19:30 och 8-10 timmar framåt. Behovet är främst för sommaren men kan komma att bli förlängt vid rätt profil.

Denna tjänsten är aktuell både på heltid och deltid vid behov, så tveka inte att söka om din profil överensstämmer med punkterna nedan.

Behovet är följande:
V.29: 19,20,21,23 juli.
V.30: 26, 27 juli.
V.31: 2, 3 Augusti.

Detta söker vi:

För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att lotsa med lastbil och släp. Nedan kännetecknar kandidaten:
  • Älskar utmaningar och inte vara rädd för att ta i
  • Visar engagemang och uthållighet
  • Är strukturerad och ordningsam
  • Brinner för att kollegor och kunder är nöjda
  • Kommunicerar väl och är tydlig med svenska i tal och skrift
  • CE-körkort
  • Giltigt YKB, ADR, digitalt förarkort
Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten. Rekrytering sker löpande och tjänsten kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com