Driven mäklare sökes till väletablerad mäklarbyrå i Helsingborg!

Driven mäklare sökes till väletablerad mäklarbyrå i Helsingborg!

Är du redo att ta mäklarbranschen med storm och visa vad du går för i rollen som fastighetsmäklare? Har du en fastighetsmäklarutbildning i ryggen och strävar efter att visa dina kunskaper i praktiken? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund anses vara marknadens mest innovativa fastighetsmäklarfirma som lägger stor vikt vid detaljer. De fokuserar på alla steg i försäljningsprocessen för att kunna göra skillnad. Denna skillnad genomsyras av ständigt fokus på kunskap, service och kvalitet. Målsättningen är att använda deras välbeprövade metodik för att alltid sträva efter att överträffa mål och förväntningar i deras kunders kanske viktigaste affärer i livet.

Till vår Helsingborgskund söker vi en driven och hungrig fastighetsmäklare som vill representera en väletablerad mäklarbyrå. Genom eget engagemang och en välbeprövad företagsidé är du övertygad om att du löpande kommer driva in affärer. Du anser att bakom framgång ligger hårt arbete och engagemang vilket gör det till en naturlig del av din roll som fastighetsmäklare.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen där slutgiltig kandidat sedan kommer bli direkt anställd av vår kund. Mer information gällande vår kund framkommer vid individuell kandidatkontakt under rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

Du har höga ambitioner och strävar efter att ständigt utvecklas och överträffa förväntningar. Du är redo att komma in i mäklarbranschen med stormsteg och ser positivt på vad det har att erbjuda. Du har en positiv attityd och ser värdet i att ge energi i ett rum. Du är relationsbyggande samtidigt som du har ett öga för och ständigt vill driva in nya affärer. Du är en vinnarskalle och brinner för känslan och motivationen som en god affär bidrar med.

Krav:
  • Licensierad fastighetsmäklare.
  • Du innehar B-körkort.
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Meriterande:
  • Erfarenhet av försäljning. Gärna både mot privatperson och företagskunder.
  • Du har brett kontaktnät i Helsingborg/Höganäs/Landskrona med omnejd.
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Ansök redan idag! Processen avslutas när vi funnit rätt kandidat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com