Centrifugoperatör sökes till kund i Helsingborg!

Centrifugoperatör sökes till kund i Helsingborg!

Har du ett stort tekniskt intresse och ett sinne för detaljer? Är du driven, effektiv och vill arbeta inom produktion? Då kan den här tjänsten vara lämplig för dig!

Information om uppdraget:

Till vår internationella kund i Helsingborg söker vi nu dig som vill arbeta som centrifugoperatör inom livsmedel.

Arbetsuppgifterna består av att på olika vis centrifugera grönsaker. Arbetet innebär även avlastning samt hantering av en eller flera maskiner inom produktionen. Tjänsten som centrifugoperatör innebär planering och det är viktigt att ha en god överblick över produktionsflödet. Arbetet är tufft och ställer höga krav på din förmåga att lösa olika problem samt att kunna arbeta effektivt. Samtidigt som arbetet är tufft är det utmanande och spännande.

Produktionen utförs i en kyld miljö. Arbetstiderna kommer att variera mellan natt och dag, vi ser gärna därför att dina studier eller den andra sysselsättningen är flexibel. Arbetar du natt börjar du ungefär från kl 23.00 och arbetar till 08.00. Arbetar du dag börjar du ungefär från kl 06.00 och arbetar till 15.00. Kravet är att du ska kunna arbeta minst två pass mellan måndag och fredag.

Då kollektivtrafiken är begränsad till arbetsplatsen är det meriterande att inneha körkort och bil.

Detta söker vi:

StudentConsulting söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett flexibelt skolschema och vill arbeta extra. Du bör ha gått/går en teknisk utbildning och har ett intresse för teknik eller maskineri. Du ska vara effektiv i ditt arbete och ha ett sinne för detaljer.

Som person är du analytisk och vill gärna förstå bakgrunden till varför problem uppstår och arbetar gärna metodiskt för att lösa dem. Vi ser gärna också att du har ett nytänk, är driven och ser förbättringsmöjligheter. Du har inga problem med att samarbeta med andra på avdelning och tycker att som team kommer ni fram till dem bästa lösningarna tillsammans.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com