CE-Chaufför sökes till välkänt företag i Helsingborg

CE-Chaufför sökes till välkänt företag i Helsingborg

Brinner du för att köra lastbil? Är du ambitiös och självständig? Bor du i eller omkring Helsingborg? Då är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

StudentConsulting söker nu CE-Chaufförer till Helsingborg som vill köra distribution. Känner du att det är dags att prova något nytt, byta miljö och få nya trevlig kollegor och spännande arbetsuppgifter? Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett välkänt varumärke.

Vi söker 1 konsult som skall arbeta natt och 1 konsult som skall arbeta på dagtid, på heltid. Arbetstiderna kan variera och men är förlagda på ständig dag eller ständig natt.
Det är ett bemanningsuppdrag där du hyrs ut som konsult till vår kund. För rätt person finns goda chanser till övertag efter 6 månader eller tidigare om kunden önskar det.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du CE-körkort, ADR och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB. Det är meriterande om du har erfarenhet från logistikbranschen.

Du som söker skall vara ansvarstagande som person och tycka om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor. Du är noggrann men samtidigt effektiv. Vidare brinner du för att ge god service, du är social och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel.

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Stort lycka till önskar vi på StudentConsulting!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com